De aBMG is opgericht in 1995 met als doel een netwerk te creeren van afgestudeerde BMG’ers die (grotendeels) werkzaam zijn in de gezondheidszorg. De aBMG biedt meerwaarde door de nationale en internationale diversiteit in het netwerk, omdat de leden werkzaam zijn in uiteenlopende sectoren en functies. Onze leden delen kennis en ervaring via het aBMG network. Door het organiseren van een netwerkborrel, tot werkbezoek of congres: tot op de dag van vandaag  gebeurt dat nog steeds! 

Onze wortels liggen op de Erasmus Universiteit Rotterdam en, nog steeds is de aBMG sterk verbonden met de Erasmus School of Health Policy and Management (ESHPM, voorheen iBMG) en de faculteitsvereniging SHARE (voorheen FBMG). 

 

Speerpunten van de aBMG 2013-2016

  • Binden van young professionals, o.a. door het bieden van potentiële carrièrekansen

  • Boeien van mid careers, o.a. door het verbinden van leden door (het faciliteren van) een aanbod van activiteiten voor inspiratie en kennis

  • Versterken samenwerking binnen het zorgnetwerk

  • Vergroten van de zichtbaarheid en naamsbekendheid in het eigen netwerk én het zorgnetwerk

Om de ambities van de aBMG waar te kunnen maken is inzet van onze leden nodig! Dagelijks zet een bestuur en activiteitencommissie zich in om de aBMG draaiend te houden. Samen dragen  zij de verantwoordelijkheid voor alle bijeenkomsten en de continuïteit van de vereniging. 

Bestuur

Sandra de Vries

Voorzitter

Als voorzitter heb ik de verantwoordelijkheid voor de continuïteit en verdere ontwikkeling van deze mooie vereniging. Ik ben hiermee actief van de maandelijkse vergaderingen tot het verkennen en realiseren van samenwerkingsmogelijkheden. Suggesties en ideeën zijn bij mij altijd welkom, samen brengen we de vereniging steeds weer een stapje verder! 

|
DSC_0933.JPG

Jolanda Horman

Secretaris

Als secretaris verzorg ik de up-to-date ledenadministratie, ledenwerving, interne communicatie en aBMG Nieuwsbrieven. Ook de aBMG Vacatureservice houd ik in de lucht, het exclusieve ledenbestand wordt waardevol benut. Ik ga graag naar de gave activiteiten die worden georganiseerd. Zie ik je daar?

|
edith.png

Mark Mannaart

Commissaris PR

Bij de aBMG heeft elk lid 'iets' met zorg. Ik ben zelf werkzaam als Manager bedrijfsvoering in het Erasmus MC. Het is inspirerend om in een andere context en vanuit verschillende perspectieven met zorg bezig te zijn. De aBMG streeft ernaar om voor elk wat wils te organiseren van net afgestudeerden tot en met mid-carriers. Ik zet me in voor de ledenwerving, communicatie en relatiebeheer. 

|

Leontine van der Meer

Penningmeester

Als penningmeester van de aBMG ben ik verantwoordelijk voor de financiën van de vereniging. Ik vind het mooi op deze manier een bijdrage te leveren aan dit unieke netwerk in de zorg. Daarnaast is het mijn ambitie de vereniging samen met het bestuur en andere leden naar een hoger niveau te brengen. Tot snel!

|
 

Activiteitencommissie

Florianne van Kempen

Voorzitter

|

Helena Smit

Lid

|

Chris Wildeboer

Lid

|

Anouk Busser

Lid

|

Vacature

Lid

|
 

Wil je onze statuten inzien? Klik dan hier
Wil je onze privacyverklaring inzien? Klik dan hier
Wil je onze Algemene Voorwaarden inzien? Klik dan hier

 

Wil je meer over ons weten? Bezoek één van de vele bijeenkomsten! Of neem contact op met Jolanda Horman, secretaris aBMG via secretaris@abmg.nl