ZZP activiteit

Op donderdag 29 september vond de aBMG ZZP activiteit plaats. Doordat heel Nederland in de ban was van de eerste regen sinds lange tijd begon de activiteit wat later dan gepland. Maar dit maakte de opkomst en interesse van de deelnemers niet minder. Zowel ZZP'ers, consultants, aBMG'ers en fBMG'ers kwamen om Anne en Jeroen al hun vragen te stellen.

Anne Nieboer, oprichtster van Over/Nieuw vertelde over de hindernissen die zij als jonge ondernemer was tegengekomen in het opstarten van haar bedrijf. Hoe bedenk je nu die passende naam voor je bedrijf (Anne deed er 2 jaar over) en vind je de juiste werknemers. Want ja, inmiddels heeft ze 9 mensen in dienst. Anne is niet heel erg van de acquisitie omdat ze vooral vanuit positieve ervaringen weer wordt aangeraden. De vele vragen uit de zaal over hoe je het bedrijf draait en gestaag groeit werden allemaal door Anne beantwoord.

Van jonge onderneemster Anne naar gevestigde naam Jeroen Collette. Waar Anne het niet graag over financiën wilde hebben, was dit voor Jeroen duidelijk geen enkel punt. De vragen over wat je nu kan verwachten als ZZP'er, waar je aan moet denken (bemiddelingsbureau, verzekeringen, belastingen) alles werd haarscherp door Jeroen uitgelegd. Verschillende opdrachten, hoogtepunten maar ook de minder goede momenten uit zijn carrière passeerde de revue.

Aansluitend werd nog goed geborreld en genetwerkt. Anne en Jeroen bedankt voor jullie bijdrage, het was een geslaagde avond!