Kom jij ook naar het Annual Dinner 2019?

Op donderdag 31 oktober organiseert de aBMG het Annual Dinner 2019 bij het Zalmhuis te Capelle a/d IJssel. Tijdens een uitgebreid diner gaan we in gesprek over het thema: 'Het imago van de zorg.' Diverse tafelgasten zijn uitgenodigd om te vertellen over hun kijk en rol op het imago en de beeldvorming van de zorg.

De tafelgasten van het Annual Dinner zijn dit jaar onder andere: Rik Smit (Floorzorgt.nl), Joost Veldt (Bestuurder Zorg CNV Zorg & Welzijn), Nanda van Ginneken (Senior inspecteur IGJ), Mark Smidt (Recruiter Credo Zorg), Amanda den Hertog (Communicatie adviseur DSW Zorgverzekeringen), Sabine Steenlakerveld (PR adviseur DOK30), Frederiek Weeda (Journalist gezondheidszorg NRC) en Johanneke van Woerden (Senior beleidadviseur arbeid Actiz).

De avondvoorzitter is prof. dr. Richard Janssen.

Zoals ieder jaar wordt dit ook weer een avond waar je tijdens het diner andere alumni spreekt en meer te weten komt over het vakgebied van de tafelgasten.

Aanmelden voor het Annual Dinner kan via het aanmeldformulier: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduvfXzWQXNGJwRgTmL6UX1ulXxuceiXuwPscyBksSpLnRWzQ/viewform

Wanneer: donderdag 31 oktober

Tijd: 18.00 tot 22.00

Waar: Brasserie Zalmhuis, Capelle a/d IJssel

Kosten: Leden betalen 25 euro, introducees zijn welkom en betalen 35 euro.