aBMG zoekt bestuursleden

Ben jij een enthousiast, verbindend en gedreven persoon? Op zoek naar bestuurlijke ervaring, het vergroten van je netwerk en de ruimte om de aBMG nog beter op de kaart te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen het aBMG bestuur komen per 1 april 2019 de functies van Secretaris en Commissaris PR & Communicatie vrij wegens aflopende bestuurstermijnen.

Doelstelling van de aBMG is het bevorderen van onderlinge contacten tussen afgestudeerden van iBMG/ESHPM, het faciliteren van kennisdeling en deskundigheidsbevordering en het bieden van een netwerk met externe contacten. Het bestuur van de aBMG coördineert de activiteiten die nodig zijn om deze doelstelling te bereiken. 

Wat bieden wij jou?

Een termijn als bestuurslid van de aBMG levert je veel leuke en nuttige contacten op. Daarnaast ben je na drie jaar veel bestuurservaring rijker. Je bent onderdeel van een enthousiast bestuur met ambitieuze plannen voor de toekomst. Er is volop ruimte om je eigen ideeën in te brengen en uit te voeren. Behalve vergaderen (uiteraard met ruimte voor een lekker hapje eten en gezelligheid), gaan we minimaal eens per jaar uit eten met elkaar en doen we daarbij leuke teamgeest versterkende activiteiten. Bovendien worden alle onkosten (reis- en vergaderkosten) die je voor het bestuur maakt uiteraard vergoed.

Interesse
Heb je vragen? Stel ze! Heb je interesse? Laat het ons weten! Neem contact op met de voorzitter Sandra de Vries via voorzitter@abmg.nl.

Vacaturetekst secretaris

Vacaturetekst commissaris PR & Communicatie