Interne vacature bestuur aBMG; secretaris gezocht!

Mijn termijn van drie jaar zit er bijna op! De functie van secretaris van onze mooie alumnivereniging Beleid en Management Gezondheidszorg komt vacant.

Afgelopen jaren zijn de taken van de secretaris een stuk soepeler georganiseerd. Als secretaris werk je samen met penningmeester Eline Boezelman in E-boekhouden.nl als online administratiesysteem, verstuur je mailings vanuit het gebruiksvriendelijke Mailchimp.nl en vind je de bestanden van het bestuur en de activiteitencommissie in de cloud.
Als secretaris heb je contact met de voorzitter Bart Dragstma over de vergaderingen, verzorg je de notulen, het ledencontact en de succesvolle aBMG Vacatureservice. Voor het aantrekken van nieuwe leden werk je samen met PR commissaris Mark Mannaart, verder verzorgt de activiteitencommissie boeiende activiteiten.

Vind jij het leuk om actief te zijn voor de aBMG, wil je je netwerk verbreden en bestuurlijke ervaring opdoen? Voel jij je verantwoordelijk voor de taken als secretaris en ben je georganiseerd? Wellicht zoeken we jou! Binnen het bestuur is voldoende ruimte voor het inbrengen van je eigen ideeën. Eens per jaar gaan we met elkaar uit eten en alle onkosten (reis- en vergaderkosten) worden vergoed.

Interesse?
Ik nodig je uit om te solliciteren naar mijn functie, zoek eventueel (telefonisch/mail) contact voor meer informatie, mail je (korte) motivatie voor eind april, in mei zullen de gesprekken plaatsvinden.

Bedankt!

Met vriendelijke groet,

Luud Reuter
Secretaris aBMG

+31 (0)6 2466 3845
secretaris@abmg.nl