Nieuwe voorzitter Bart Dragtsma

Zelf ben ik overtuigd van de enorme meerwaarde van dit unieke netwerk. Als voorzitter wil ik daar samen met alle betrokkenen nog sterker op inzetten, enerzijds door een nauwere alumni samenwerking met het iBMG, anderzijds door te verkennen op welke manieren we die meerwaarde concreet kunnen maken voor iedereen. Daarbij kan ik niet vaak genoeg aangeven dat een alumninetwerk als deze alleen vóór én dóór (actieve) leden succesvol kan zijn en blijven.  

Graag daag ik iedereen uit om te kijken of je iets aan deze unieke club kunt bijdragen. Ken je studiegenoten die nog geen aBMG-lid zijn en die jij net dat zetje kan geven? Heb jij input of ideeën waarmee we het netwerkpotentieel kunnen versterken? Wil je actief worden of een idee lanceren om de aBMG verder te helpen? Haal er uit wat je er uit wilt en laat mij weten hoe ik/wij daaraan kan bijdragen!

Ik kijk uit naar de mooie activiteiten die gaan plaatsvinden dit jaar en met het verder verkennen, uitbouwen en verleggen van onze ambitieuze doelen!

Graag tot ziens,

Bart Dragtsma