Back to All Events

aBMG Annual Dinner 2017

Vrijdag 3 november organiseert de aBMG het Annual Dinner 2017 bij de Winkel van Sinkel in Utrecht. Tijdens een uitgebreid diner gaan we in gesprek met verschillende tafelgasten over het thema: 'Privacy in de zorg'.
Vanuit diverse invalshoeken zijn tafelgasten aanwezig om met ons de ontwikkelingen rondom dit actuele thema te bespreken. 

Antoinette de Bont neemt ons als avondvoorzitter mee in de snel ontwikkelende wereld van privacy in de zorg. Waar liggen de grenzen van privacy en hoe veilig zijn onze gegevens tegenwoordig nog?

De tafelgasten van het Annual Dinner zijn dit jaar onder andere: Peter Schell (Voorzitter Stichting Privacyzorg), Remco Brilman (Eigenaar Videobutler), Eva de Vries (Advocaat Privacy), Jan Willem Drunick (Patiëntvertrouwenspersoon), Johan van Beek (Sr Information Security Officer Achmea) en Marieke van Dijk (Privacy Officer Cure4)
Zoals ieder jaar wordt dit ook weer een avond waar je tijdens het diner andere alumni spreekt en meer leert over het vakgebied van de tafelgasten.

Aanmelden voor het Annual Dinner kan via het aanmeldformulier!

Wanneer: vrijdag 3 november 2017
Tijd: 18.00 tot 22.00
Waar: Winkel van Sinkel, Utrecht
Kosten: Leden betalen 25 euro, introducees zijn welkom en betalen 35 euro. 

Earlier Event: October 5
Kijkje in de keuken - Acibadem
Later Event: February 2
Oratie prof.dr. Antoinette de Bont