Back to All Events

Workshop Leidinggeven als dirigent + ALV

Leiderschap en teambuilding zijn onderwerpen die je misschien niet meteen met muziek associeert maar die daarin zeker een grote rol spelen. Vanuit de metafoor van orkest en dirigent weet Joep Everts op boeiende wijze de wereld van muziek en het werken binnen een organisatie te verenigen.

Joep Everts heeft jarenlange ervaring als musicus. Als slagwerker was hij meer dan 20 jaar lid van Het Gelders Orkest, componeerde hij muziek en speelde Joep in een groot aantal ensembles. Daarnaast is hij trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en organisatie.

Programma

18.00-18.30 Inloop (broodjes aanwezig)

18.30-20.00 Workshop ‘Leidinggeven als dirigent’

20.00-21.00 Algemene ledenvergadering

21.00-21.30 Afsluitende borrel

Praktische informatie

Wanneer: dinsdag 26 maart

Tijdstip: 18.00 uur tot 21.30 uur

Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam

Kosten: Leden kunnen gratis deelnemen

Aanmelden

We zien je graag bij de workshop en ALV! Geef je op via het aanmeldformulier.

Later Event: March 28
Laprélezing