Back to All Events

Symposium & PhD defense Anne-Fleur Roos

Op 14 juni zal Anne-Fleur Roos haar thesis Mergers and Competition in the Dutch Healthcare Sector’ verdedigen. Voorafgaand aan haar verdediging organiseert de Erasmus School of Health Policy & Management het symposium ‘Mergers and Competition in Hospital Markets’.

Met key notes door prof.dr. Martin Gaynor (Carnegie Mellon University), dr. Ron Kemp (ACM en Erasmus Universiteit) en prof.dr. Misja Mikkers (NZa en Tilburg University) en voldoende tijd voor deelnemers om fusies en competitie in ziekenhuis markten te bediscussiëren met aanwezige experts.

Ga naar de website van ESHPM (voorheem iBMG) voor meer informatie en inschrijven, dit kan via de volgende link: https://www.eur.nl/eshpm/evenementen/symposium-phd-defense-anne-fleur-roos-2018-06-14

image002-1.jpg
Earlier Event: May 9
Bachelordag