Back to All Events

Bachelordag

Woensdag 9 mei 2018 organiseert de studiecommissie van SHARE (voorheen FBMG), in samenwerking met ESHPM (voorheen iBMG) en de aBMG een bachelordag. De bachelordag geeft eerste- en tweedejaars studenten van de opleiding BMG inzicht in de toekomstige mogelijkheden in het werkveld na het behalen van hun bachelordiploma.

Voor deze dag, die duurt van 14:00-16:00, zijn we op zoek naar vijf a zes sprekers die een praatje kunnen geven over hun functie. Wij zoeken sprekers die uit verschillende sectoren komen, zoals: de farmacie, zorgverzekeraars, consultancy, cure, care, de overheid, Nederlandse Zorgautoriteit en eventuele andere sectoren. De desbetreffende sprekers zouden 10 à 15 minuten vertellen over hun functie aan de geïnteresseerde bachelorstudenten. Daarna kunnen studenten tijdens een informele borrel nog vragen stellen aan de alumni. Een uitstekende kans om jong talent te ontmoeten en studenten te enthousiasmeren voor uw sector, functie of bedrijf.

Heeft u interesse om deel te nemen? Of vragen? Neem dan contact op met secretaris@abmg.nl of academic@share-fa.com.

Earlier Event: April 11
Workshop MBTI