Back to All Events

ALUMNI-MEETS-STUDENT DINER

  • Zalmhuis 434 Schaardijk Rotterdam, ZH, 3064 AM Netherlands (map)

In samenwerking met SHARE (voorheen FBMG) wordt er dit jaar wederom een ALUMNI-MEETS-STUDENT diner georganiseerd tijdens de Health Business Week. Voor alumni een kans om carrière ervaringen over te brengen aan studenten, en wellicht in contact te komen met talentvolle starters. Voor studenten een kans om laagdrempelig in contact te komen met professionals in het werkveld, om inzicht te krijgen in mogelijkheden na de studie.

Leden van de aBMG worden gevraagd hun expertise in te zetten voor een nieuwe lichting starters. In ruil daarvoor vergoeden SHARE en de ABMG alle kosten voor de avond in het zalmhuis, inclusief een 3 gangen diner. Mail naar secretaris@healthbusinessweek.nl om aan te melden!

Earlier Event: February 2
Oratie prof.dr. Antoinette de Bont
Later Event: April 11
Workshop MBTI