Back to All Events

Workshop Persoonlijk Leiderschap

Op donderdag 6 april organiseert de aBMG een workshop over 'Persoonlijk Leiderschap’. Kai Vermaas, spreker, ondernemer & cabaretier, leidt de workshop.

Workshop Persoonlijk Leiderschap

We hebben allemaal wel eens dat gevoel dat we geleefd worden. De weken schieten voorbij en je vraagt je wel eens af of wat je doet wel echt het juiste is voor jou. Sta jij aan het roer van je leven of word je geleefd? Dat is waar persoonlijk leiderschap over gaat! Hoe kan jij ervoor zorgen dat jij aan het roer staat van jouw leven zodat jij het leven leeft wat jij wilt leven.

In deze workshop gaat Kai Vermaas op een leuke, praktische en inspirerende manier in op hoe persoonlijk leiderschap werkt en wat jij ermee kan in jouw eigen leven. Kai geeft je een aantal praktische tips die je gelijk na de workshop kan toepassen om effectiever te werken en om te zorgen dat je jouw leven nog leuker kan maken.

Kai Vermaas

Kai Vermaas is spreker, ondernemer & cabaretier. Kai is altijd al gefascineerd door de vraag waarom sommige mensen een gelukkig leven leiden en anderen niet. Om daar een antwoord op te vinden, heeft hij Psychologie en Oosterse- & Westerse Filosofie gestudeerd. Hij vindt het heerlijk om mensen te inspireren om echt iets te maken van hun leven en dat is waarom hij dan ook het liefste workshops geeft over thema’s als persoonlijk leiderschap. Kai is mede-oprichter van 365 Dagen Succesvol, The Happiness Company, SuperHelder & Succesvol leven heeft inmiddels workshops gegeven aan duizenden mensen.

Programma

18.30- 19.00 Inloop (broodjes aanwezig)
19.00- 20.30 Workshop Persoonlijk Leiderschap o.l.v. Kai Vermaas
20.30-21.00 Afsluitende borrel

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 6 april
Tijdstip: 18.30 uur inloop tot 21.30
Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
Kosten: Leden kunnen gratis deelnemen, introducees betalen 10 euro.

Aanmelden

Kom ook naar deze activiteit! Geef je op via het aanmeldformulier.

Earlier Event: March 29
Algemene ledenvergadering