Back to All Events

Annual Dinner

  • Kasteel Woerden 3 Kasteel Woerden, UT, 3441 BZ Netherlands (map)

Wie kent het niet?!

De onderbelichte, maar zeker belangrijke sectoren in de zorg

Tijdens een gezellig diner gaan we in gesprek met tafelgasten die werkzaam zijn in de minder bekende terreinen in de zorgsector. Altijd al willen weten hoe de zorg aan prostituees en daklozen wordt geregeld? Hoe is het om mensen te begeleiden rondom hun overlijden? Wanneer is het echt tijd om naar de sportarts te gaan? Welke dingen kunnen wij leren in de zorg van de luchtvaart?

 Al deze vragen zullen tijdens het diner de revue passeren onder leiding van Lucie Boonekamp, programmadirecteur Academische Leergang Zorgmanagement bij het Erasmus Centrum voor Zorgbestuur. Zoals ieder jaar wordt dit ook weer een avond waar je tijdens het diner andere alumni spreekt en de tafelgasten en hun vakgebied leert kennen.

 Wanneer: donderdag 8 oktober

Locatie: Kasteel Woerden

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. 

Later Event: February 29
ALUMNI-MEETS-STUDENT DINER